The Lightwriter

Tarieven

Tarieven voor opdrachten in studio


Opdracht Omschrijving Prijs Toelichting
Photoshoot - Mini Fast shoot (30 min.) + 1 A4 49,99 EUR Gedurende max. 30 minuten worden er verschillende poses gefotografeerd. Aan het einde van de sessie krijgt de geportretteerde een foto mee, afgeprint op formaat A4 (210mm x 297mm).
Photoshoot - Regular Shoot (60 min.) + Viewing + 3 A4 99,99 EUR Gedurende max. 60 minuten worden er verschillende poses gefotografeerd. Aan het einde van de sessie worden de verschillende foto's, samen met de geportretteerde, bekeken en wordt er een selectie van 3 foto's gemaakt. Deze krijgen een verdere nabewerking en worden afgeprint op hoogkwaliteitsfotopapier op formaat A4 (210mm x 297mm).
Photoshoot - Large Photoshoot + Visagie Op aanvraag Hier worden vooraf geen beperkingen opgesteld, maar wordt samen met de klant een scenario afgesproken. Hierbij kan beroep gedaan worden op een visagiste, teneinde de geportretteerde(n) optimaal voor de camera te brengen. Voor dergelijke opdrachten wordt een prijsofferte opgemaakt.
"9 maanden blij"-shoot 9 shoots + montagefoto 999,99 EUR Dit is een speciale offering voor zwangere moeders. Elke maand wordt er een korte shoot ingepland. Telkens zie je de zwangere buik in omvang toenemen. Tegen de geboorte worden de 9 foto's in één vloeiend geheel samen gemonteerd, zodat je een mooi overzicht krijgt van de evolutie van de zwangerschap. Deze shoots kunnen zowel gekleed als naakt genomen worden. Dat naar gelang van de voorkeur van de zwangere moeder.
Groepsportret - small Shoot (60 min.) + Viewing + 3 A4 99,99 EUR Dit wordt vaak gebruikt voor gezinsfoto's. Gedurende max. 60 minuten worden er verschillende poses gefotografeerd. Aan het einde van de sessie worden de verschillende foto's, samen met de geportretteerden, bekeken en wordt er een selectie van 3 foto's gemaakt. Deze krijgen een verdere nabewerking en worden afgeprint op hoogkwaliteitsfotopapier op formaat A4 (210mm x 297mm).
Groepsportret - large Shoot (60 min.) + Viewing + 3 A4 Op aanvraag Dit wordt vaak gebruikt voor grootouder-gezinsfoto's. Oma en opa, samen met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Gedurende max. 60 minuten worden er verschillende poses gefotografeerd. Aan het einde van de sessie worden de verschillende foto's, samen met de geportretteerden, bekeken en wordt er een selectie van 3 foto's gemaakt. Deze krijgen een verdere nabewerking en worden afgeprint op hoogkwaliteitsfotopapier op formaat A4 (210mm x 297mm).

Nabestellingen

Foto's kunnen steeds nabesteld worden.
Deze kunnen afgedrukt worden op klassieke papieren drager, op hout, op canvas en -meest recent en meest in het oog springend- op Chromaluxe. Dat laatste is een aluminium drager en de kleurcompnenten worden overgebracht door sublimatie. Daardoor krijg je heel sprekende kleuren. Bovendien heb je een optimale kleurvastheid, dankzij een zeer hoge UV-bestendigheid, waardoor de foto's een uitzonderlijk lange levensduur krijgen.

The Lightwriter

Studio
Pamelstraat-Oost 362
9400 Ninove

Tel.: +32 475 29 43 08

Info: jacques_dekegel@telenet.be

Coördinaten: 50°50'26"N - 04°02'15"E